• darkblurbg

Persbericht Veenendaalse Krant / Rijnpost / Edese Post

Voorbereidingstraingen Valley Run 4 juni 2016

Goed voorbereid is het halve werk. Dit gaat ook op als je aan een hardloopevenement wilt deelnemen. Ervaar eens wat gedoseerd trainen met je doet.

Wil je graag meedoen aan de 5 of 10 km van de Valley Run op zaterdag 4 juni in Veenendaal bereid je dan goed voor. En waar kan dat beter dan bij Loopinstituut Ruud Sokolowski met ondersteuning van het Centrum voor Bewegen.
Een goede voorbereiding betekent een minimale kans op blessures en opgeven. Maar wel optimaal genieten en de flow ervaring beleven. Er wordt getraind volgens het QRunning© model. Dwz. 3 keer per week waarvan 2 keer met begeleiding en één keer een huiswerktraining. De trainingen worden afgestemd op de belastbaarheid van de lopers. Hiermee wordt bereikt dat iedereen zich optimaal kan voorbereiden op de gekozen afstand.

Wanneer

De trainingen starten op maandag 4 april om 09:00 uur en om 19:00 uur en vervolgens op woensdag 6 april om 19:00 uur en vrijdag om 09:00 uur. De lessen duren 75 minuten! Totaal 10 plus 3 weken begeleiding en coaching. Want na 4 juni worden er nog drie weken hersteltrainingen aan toegevoegd.

Kosten

De kosten voor deze 13 weken bedragen: € 50,00

Startlocatie

De startlocatie is bij Centrum voor Bedrijfsgezondheid, Plesmanstraat 2 in Veenendaal. Daar zijn ook omkleedruimtes en douches. Alle overige informatie of om direct al aan te melden zijn te vinden op www.loopinstituutruudsokolowski.nl of bel 0318-561251